Prijs klaverjassen Wervershoof
Bezoek: Afgelopen donderdag 23 november 2023 bezocht wethouder Yannick Nijsing (Sociaal Domein) het prijsklaverjassen van de KBO in Wervershoof. Afgelopen zomer hadden Peter en Marja van de KBO de wethouder uitgenodigd om een keer te komen kijken bij hun activiteiten. De wethouder ging graag op de uitnodiging in. Dus werd hij donderdag in de Schoof door een paar senioren afgetroefd tijdens een potje klaverjassen. Marja en Peter vertelden over de activiteiten van de KBO in Wervershoof, Onderdijk en Zwaagdijk-Oost. Veel senioren maken wekelijks gebruik van hun activiteiten. Nijsingh: “Dergelijke activiteiten zijn ontzettend belangrijk voor de leefbaarheid in de gemeente, we zijn ontzettend blij dat vrijwilligers dit mogelijk maken. En wat een topbaan heb je als je op donderdagmiddag een potje mag klaverjassen met Tinus en Marga”. klik voor groot

Competitie klaverjassen Wervershoof
Donderdag 16 november 2023: Met de medewerking van Dick hadden we 6 tafeltjes en konden we weer starten voor een mooie middag klaverjassen. De scores lagen dicht bij elkaar, maar Tinus wist net iets meer uit z’n kaarten te halen dan de anderen. Uitslag 4e ronde/ 3e periode competitieklaverjassen: 1. Tinus Bank met 5485 pnt., 2. Jos de Boer met 5474 pnt. en 3. Gerard Hauwert met 5254 pnt. Donderdag 23 nov. staat Prijsklaverjassen en Prijsrummicub op het programma. De meeste prijsjes zijn alweer aangeschaft, alleen de bederfelijke nog niet, zoals de leverworst, de eieren en de brie…

Wervershoof
Donderdag 9 november 2023 was de zaal weer als vanouds goed gevuld met BINGO-liefhebbers. De prijsjes lagen gesorteerd op zoet, hartig en niet eetbaar op de lange tafel. Alles verliep vlotjes, tot een van de laatste balletjes werd getrokken: BINGO! riepen wel 15 mensen tegelijk. Gelukkig was de prijsjestafel ruim voorzien en kon iedereen iets naar zijn keuze vinden. Rond 16.00 uur was de tafel zo goed als leeg en ging iedereen met minimaal één prijsje naar huis. De volgende bingo is op 21 december en zal in het teken van Kerstmis staan. Het zou leuk zijn als de prijzentafel aangevuld wordt met prijsjes/cadeautjes van de spelers. Tot dan!

Competitie klaverjassen Wervershoof
Donderdag 2 november 2023 was het competitie klaverjassen. Ondanks storm en regen kwamen er toch nog 18 dames en heren naar de soos om te klaverjassen. En omdat de biljarters Klaas en Dick weer bereid waren om zich aan te sluiten bij de klaverjassers, konden we zonder stilzitters aan 5 tafels spelen. Er stak één man met kop en schouders boven allen uit: Jan Aker kreeg blijkbaar zulke goede kaarten, dat hij iedereen aftroefde! Uitslag 3e ronde/3e periode competitieklaverjassen op 2 november 2023: 1. Jan Aker met 5862 pnt., 2. Gerard Hauwert met 5327 pnt. en 3. Marga Korver met 5291 pnt. De volgende Competitiemiddag is op 16 november 2023. Donderdag 9 november 2023 komen de BINGO-bordjes weer uit de kast. We spelen 6 rondes en indien nodig een verliezersronde, want niemand gaat zonder prijsje naar huis. Ook zin in een gezellige middag? Iedereen is welkom, ook niet-leden. Tot ziens!

Advertentie: rijbewijskeuring
Goedkope rijbewijskeuring Senioren: Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht op zaterdag 18 november, 16 december 2023 en vervolgens eens per maand in De Schoof. Voor info en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085-4883616. Zelf een datum reserveren kan via www.goedkopekeuringen.nl. Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken. Tarieven (incl.BTW): 75+B/E en medisch €45,00, C/D/E en Taxipas € 60,00. Voorafgaand aan de keuring dient er eerst een gezondheidsverklaring gekocht te worden, die is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl.

Voorgaande activiteiten klik: VERSLAG

Consumenten websites en uitzending gemist
Kassa
Radar
Opgelicht
NPOStart

KBO-NH Senioren websites
Nog meer KBO-NH Senioren websites van A tot Z:

Assendelft-Westzaan (350 leden)
Bennebroek-Vogelenzang-Zwaanshoek (450 leden)
Bovenkarspel (219 leden)
Edam-Volendam
Haarlem
Haarlemmermeer
Heemskerk (1250 leden)
Hoorn
Opmeer
Spierdijk
Velsen

Internet, liefst veilig!

Blijf gezond!

ZUS EN SAP.NL Zuss & sap ZUSS EN SAP Zorg goed voor jezelf met de gezonde sapjes van Zuss & sap. Wij hebben met veel zorg en liefde vier unieke sappen samengesteld.
De foodsisters FOODSISTERS zijn tot ver over de grenzen bekend met hun recepten voor gezond eten. Klik het plaatje voor info!

Telefoon: wangiri-fraude


Computer ABC

KLIK !