Competitie klaverjassen Wervershoof
Donderdag 29 februari 2024 vond de 5e ronde van de eerste periode Competitieklaverjassen plaats. Op één tafel speelden drie mensen, wat een andere dynamiek met zich meebracht: individueel spel waarbij roem op tafel niet telde, maar roem in de hand wel. Bij de 'gewone' klaverjassers blonken drie mensen uit: 1. Tinus Bank met 5783 punten, 2. Annie Hooiveld met 5606 punten en 3. Dick Haakman met 5564 punten. De overige spelers waren redelijk aan elkaar gewaagd. Op 7 maart staat het Prijsklaverjassen/Prijsrummicub op het programma, waar elke deelnemer met een prijs naar huis gaat. Tot dan!

Bloemschikken Zwaagdijk-Oost
Aankondiging. KBO Zwaagdijk-Oost organiseert op vrijdag 15 maart 2024 een bloemschikworkshop voor Pasen in dorpshuis ‘Over de Leek’ onder leiding van Silvia Fischer-Hart. De inloop begint om 13.30 uur en de workshop start om 14.00 uur. Alle materialen zijn aanwezig. De bijdrage is €10.- voor leden en €15.- voor niet-leden. Er is ruimte voor 25 deelnemers. Zwaagdijkers hebben voorrang bij inschrijving tot 1 maart, daarna zijn niet-Zwaagdijkers welkom. Aanmelden bij Carien Peetoom via telefoon (0229-261429/06-51494344) of per e-mail: cpeetoom@quicknet.nl.

Voorgaande activiteiten klik: VERSLAG

Consumenten websites en uitzending gemist
Kassa
Radar
Opgelicht
NPOStart

KBO-NH Senioren websites
Nog meer KBO-NH Senioren websites van A tot Z:

Assendelft-Westzaan (350 leden)
Bennebroek-Vogelenzang-Zwaanshoek (450 leden)
Bovenkarspel (219 leden)
Edam-Volendam
Haarlem
Haarlemmermeer
Heemskerk (1250 leden)
Hoorn
Opmeer
Spierdijk
Velsen

Internet, liefst veilig!

Blijf gezond!

ZUS EN SAP.NL Zuss & sap ZUSS EN SAP Zorg goed voor jezelf met de gezonde sapjes van Zuss & sap. Wij hebben met veel zorg en liefde vier unieke sappen samengesteld.
De foodsisters FOODSISTERS zijn tot ver over de grenzen bekend met hun recepten voor gezond eten. Klik het plaatje voor info!

Telefoon: wangiri-fraude


Computer ABC

KLIK !