Over De Leek

ZWAAGDIJK-OOST

Fietstochten:

Voorgaande activiteiten: ARCHIEF

Skroivendevort in "Over De Leek"
Marja Ridder-Ruiter schrijft: graag had ik dit verslag van de zomeractiviteit op donderdag 18 augustus 2022 in het dorpshuis van Zwaagdijk-Oost in het westfries geschreven, maar dat kan ik niet. Gelukkig versta ik het prima en heb me, samen met ruim 30 anderen kostelijk vermaakt met de prachtige stukjes en liedjes in het westfries van Skroivendevort, schrijversgroep Hoogkarspel. Na deze gezellige middag, waarbij de koffie en een gelaggie op kosten van de organisatie waren, kwam Deinum’s cateringservice met een heerlijk buffet.


Iedereen liet het zich goed smaken en velen schepten nog een keer hun bordje vol. Atie, Jan en Nicolette en niet te vergeten Els, jullie hadden het prima voor mekaar, het was fantastisch!

Zomeractiviteit Zwaagdijk-Oost Schuitentocht
Op donderdag 28 juli 2022 vertrokken 31 enthousiastelingen met twee schuiten voor een tocht door het natuurgebied “De Weelen”. klik fotoalbum Na een extra rondje achter ‘St. Nicolaas’ geland om 15:00 u. op het achterterras van de “de Paus” in Lutjebroek. Bij de koffie keus uit heerlijke gebakjes. Na een tweede koppie voeren de schuiten naar de Tolweg, waar we om 17:00 u. aankwamen. Schippers, hartelijk dank voor jullie inzet!

Gratis Sportclass in sporthal Zwaagdijk-Oost
  Sportclass in Zwaagdijk, een ouderwetse bedoening op een matje, wekelijks hetzelfde rondje op dezelfde muziek? Echt niet!! Een superleuke groep onder leiding van Damian Wagenmaker. Geen enkele les is hetzelfde. Je mag zelf ook ideeën inbrengen. Er wordt rekening gehouden met iedereen, je kunt op je eigen niveau meedoen. De lessen zijn heel gevarieerd, soms in groepjes met circuitjes, dan weer individueel. Met mooi weer sporten we buiten achter de sporthal. Nieuwsgierig?
Wij bieden aan: Elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur GRATIS sporten in de maanden juni en juli. (Behalve 2de pinksterdag en kermismaandag.)
Bel: Ellen Neefjes tel. 06 81 86 96 10.

Zandsculpturen Garderen.
Hier de foto's, klik voor groot!

 

 

Informatie werkgroep SWOZ Zomersoos Zwaagdijk-Oost
Noteer alvast in de agenda:
Donderdag 30 juni 2022 Swingo = muzikale Bingo met prijsjes in Over de Leek Zwaagdijk-Oost.
Donderdag 28 juli 2022 Schuitentocht met gebak in café de Paus Lutjebroek.
Donderdag 18 augustus 2022 Skrevendevort en maaltijd in Over de Leek Zwaagdijk-Oost.

In de Medemblikker!
Klik het plaatje voor een vergroting!
Workshop bloemschikken met Maaike Ursem-Korver
  Dinsdag 5 april 2022. Workshop door Maaike Ursem-Korver om 14:00 u. in "Over de Leek". Voor slechts € 5,- altijd een creatief en origineel stuk mee naar huis, er zijn nog een paar plekken vrij!
Bel Nellie 0621653698 of Carien 0229 261429.
Tot dinsdag 5 april, groeten van Nellie, Carien en Ans.

Bloemschikken met Maaike
Op dinsdag 28 september 2021 was de laatste van de negen zomeractiviteiten. Deze keer in het dorpshuis “Over de Leek” in Zwaagdijk-Oost.
Maaike Ursem-Korver geeft een uitverkochte workshop.
Ze heeft voor 18 deelnemers gerbera’s, chrysanten, vuurpijlen, sedum, besjes en grassen neergelegd en een bak met oasis.
Na de koffie gaat ieder, met uitleg van Maaike, aan de slag.
Er ontstaan kleurige bloemstukken, prachtig om te zien, daar wordt je blij van!
Met nog een glaasje toe gaat ieder tevreden huiswaarts.

voorgaande activiteiten klik: ARCHIEF